Javascript required
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κηδεία Μικρουτσικοσ - Ανδρέας Μικρούτσικος: Σοβαρή αλλά σταθερή η κατάσταση της / Ανθρώπινο ράκος είναι ο ανδρέας μικρούτσικος στην κηδεία του αδερφού του, θάνου, μοιάζοντας σαν να μην μπορεί να πιστέψει την απώλειά του.

Ανθρώπινο ράκος είναι ο ανδρέας μικρούτσικος στην κηδεία του αδερφού του, θάνου, μοιάζοντας σαν να μην μπορεί να πιστέψει την απώλειά του. 30 στο α΄ νεκροταφείο της αθήνας θα τελεστεί η πολιτική κηδεία του θάνου μικρούτσικου. Πλήθος κόσμου έδωσε την δευτέρα 30/12, το παρών στο α' νεκροταφείο, στον αγαπημένο μουσικοσυνθέτη θάνο μικρούτσικο. Με τη φωνή του, με τη μουσική του άρχισε η πολιτική του κηδεία: Στο πλευρό τους και ο στέργιος μικρούτσικος, γιος του ανδρέα, που πήγε να αποχαιρετήσει απο νωρίς τον θείο του.

Στο πλευρό τους και ο στέργιος μικρούτσικος, γιος του ανδρέα, που πήγε να αποχαιρετήσει απο νωρίς τον θείο του. Θανοσ Μικρουτσικοσ Î'νδρεασ Μικρουτσικοσ / Î'νδρέας
Θανοσ Μικρουτσικοσ Î'νδρεασ Μικρουτσικοσ / Î'νδρέας from cdbay.gr
Σήμερα από τις 10.30 η σορός του θάνου μικρούτσικου τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα με πλήθος κόσμου να του λένε το τελευταίο αντίο η πολιτική κηδεία . Στο πλευρό τους και ο στέργιος μικρούτσικος, γιος του ανδρέα, που πήγε να αποχαιρετήσει απο νωρίς τον θείο του. Λύγισε ο αδερφός του ανδρέας μικρούτσικος. Στα μεγάφωνα ακούστηκε το «για το φτωχό μπέρτολτ μπρεχτ». Με τη φωνή του, με τη μουσική του άρχισε η πολιτική του κηδεία: 30 στο α΄ νεκροταφείο της αθήνας θα τελεστεί η πολιτική κηδεία του θάνου μικρούτσικου. Η σύζυγος του θάνου μικρούτσικου, μαρία παπαγιάννη μαζί με τα . Πλήθος κόσμου έδωσε την δευτέρα 30/12, το παρών στο α' νεκροταφείο, στον αγαπημένο μουσικοσυνθέτη θάνο μικρούτσικο.

Στο πλευρό τους και ο στέργιος μικρούτσικος, γιος του ανδρέα, που πήγε να αποχαιρετήσει απο νωρίς τον θείο του.

Προσωπικότητες του τραγουδιού, της πολιτικής, των τεχνών και όχι μόνο . Στο πλευρό τους και ο στέργιος μικρούτσικος, γιος του ανδρέα, που πήγε να αποχαιρετήσει απο νωρίς τον θείο του. Ανθρώπινο ράκος είναι ο ανδρέας μικρούτσικος στην κηδεία του αδερφού του, θάνου, μοιάζοντας σαν να μην μπορεί να πιστέψει την απώλειά του. Συντετριμμένος ο αδελφός του ανδρέας στο «τελευταίο αντίο» (pics) Λύγισε ο αδερφός του ανδρέας μικρούτσικος. Πλήθος κόσμου έδωσε την δευτέρα 30/12, το παρών στο α' νεκροταφείο, στον αγαπημένο μουσικοσυνθέτη θάνο μικρούτσικο. Σήμερα από τις 10.30 η σορός του θάνου μικρούτσικου τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα με πλήθος κόσμου να του λένε το τελευταίο αντίο η πολιτική κηδεία . Δεν μπορεί να πιστέψει ότι δε θα τον ξαναδεί. Η σύζυγος του θάνου μικρούτσικου, μαρία παπαγιάννη μαζί με τα . 30 στο α΄ νεκροταφείο της αθήνας θα τελεστεί η πολιτική κηδεία του θάνου μικρούτσικου. Στα μεγάφωνα ακούστηκε το «για το φτωχό μπέρτολτ μπρεχτ». Με τη φωνή του, με τη μουσική του άρχισε η πολιτική του κηδεία: Φωτογραφίες από την πολιτική κηδεία του θάνου μικρούτσικου.

Λύγισε ο αδερφός του ανδρέας μικρούτσικος. Η σύζυγος του θάνου μικρούτσικου, μαρία παπαγιάννη μαζί με τα . Ανθρώπινο ράκος είναι ο ανδρέας μικρούτσικος στην κηδεία του αδερφού του, θάνου, μοιάζοντας σαν να μην μπορεί να πιστέψει την απώλειά του. Σήμερα από τις 10.30 η σορός του θάνου μικρούτσικου τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα με πλήθος κόσμου να του λένε το τελευταίο αντίο η πολιτική κηδεία . Πλήθος κόσμου έδωσε την δευτέρα 30/12, το παρών στο α' νεκροταφείο, στον αγαπημένο μουσικοσυνθέτη θάνο μικρούτσικο.

Προσωπικότητες του τραγουδιού, της πολιτικής, των τεχνών και όχι μόνο . Θανοσ Μικρουτσικοσ Î'νδρεασ Μικρουτσικοσ - Ιπποκράτειο
Θανοσ Μικρουτσικοσ Î'νδρεασ Μικρουτσικοσ - Ιπποκράτειο from i.ytimg.com
30 στο α΄ νεκροταφείο της αθήνας θα τελεστεί η πολιτική κηδεία του θάνου μικρούτσικου. Προσωπικότητες του τραγουδιού, της πολιτικής, των τεχνών και όχι μόνο . Στα μεγάφωνα ακούστηκε το «για το φτωχό μπέρτολτ μπρεχτ». Στο πλευρό τους και ο στέργιος μικρούτσικος, γιος του ανδρέα, που πήγε να αποχαιρετήσει απο νωρίς τον θείο του. Πλήθος κόσμου έδωσε την δευτέρα 30/12, το παρών στο α' νεκροταφείο, στον αγαπημένο μουσικοσυνθέτη θάνο μικρούτσικο. Λύγισε ο αδερφός του ανδρέας μικρούτσικος. Σήμερα από τις 10.30 η σορός του θάνου μικρούτσικου τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα με πλήθος κόσμου να του λένε το τελευταίο αντίο η πολιτική κηδεία . Η κηδεία του σπουδαίου μουσουργού έγινε δημοσία δαπάνη στο α' νεκροταφείο.

Λύγισε ο αδερφός του ανδρέας μικρούτσικος.

Συντετριμμένος ο αδελφός του ανδρέας στο «τελευταίο αντίο» (pics) Ανθρώπινο ράκος είναι ο ανδρέας μικρούτσικος στην κηδεία του αδερφού του, θάνου, μοιάζοντας σαν να μην μπορεί να πιστέψει την απώλειά του. Λύγισε ο αδερφός του ανδρέας μικρούτσικος. Η σύζυγος του θάνου μικρούτσικου, μαρία παπαγιάννη μαζί με τα . 30 στο α΄ νεκροταφείο της αθήνας θα τελεστεί η πολιτική κηδεία του θάνου μικρούτσικου. Σήμερα από τις 10.30 η σορός του θάνου μικρούτσικου τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα με πλήθος κόσμου να του λένε το τελευταίο αντίο η πολιτική κηδεία . Προσωπικότητες του τραγουδιού, της πολιτικής, των τεχνών και όχι μόνο . Στα μεγάφωνα ακούστηκε το «για το φτωχό μπέρτολτ μπρεχτ». Με τη φωνή του, με τη μουσική του άρχισε η πολιτική του κηδεία: Φωτογραφίες από την πολιτική κηδεία του θάνου μικρούτσικου. Πλήθος κόσμου έδωσε την δευτέρα 30/12, το παρών στο α' νεκροταφείο, στον αγαπημένο μουσικοσυνθέτη θάνο μικρούτσικο. Στο πλευρό τους και ο στέργιος μικρούτσικος, γιος του ανδρέα, που πήγε να αποχαιρετήσει απο νωρίς τον θείο του. Δεν μπορεί να πιστέψει ότι δε θα τον ξαναδεί.

30 στο α΄ νεκροταφείο της αθήνας θα τελεστεί η πολιτική κηδεία του θάνου μικρούτσικου. Λύγισε ο αδερφός του ανδρέας μικρούτσικος. Προσωπικότητες του τραγουδιού, της πολιτικής, των τεχνών και όχι μόνο . Η σύζυγος του θάνου μικρούτσικου, μαρία παπαγιάννη μαζί με τα . Η κηδεία του σπουδαίου μουσουργού έγινε δημοσία δαπάνη στο α' νεκροταφείο.

Συντετριμμένος ο αδελφός του ανδρέας στο «τελευταίο αντίο» (pics) Θανοσ Μικρουτσικοσ Î'νδρεασ Μικρουτσικοσ - Ιπποκράτειο
Θανοσ Μικρουτσικοσ Î'νδρεασ Μικρουτσικοσ - Ιπποκράτειο from i.ytimg.com
Πλήθος κόσμου έδωσε την δευτέρα 30/12, το παρών στο α' νεκροταφείο, στον αγαπημένο μουσικοσυνθέτη θάνο μικρούτσικο. Η κηδεία του σπουδαίου μουσουργού έγινε δημοσία δαπάνη στο α' νεκροταφείο. Με τη φωνή του, με τη μουσική του άρχισε η πολιτική του κηδεία: Συντετριμμένος ο αδελφός του ανδρέας στο «τελευταίο αντίο» (pics) 30 στο α΄ νεκροταφείο της αθήνας θα τελεστεί η πολιτική κηδεία του θάνου μικρούτσικου. Λύγισε ο αδερφός του ανδρέας μικρούτσικος. Ανθρώπινο ράκος είναι ο ανδρέας μικρούτσικος στην κηδεία του αδερφού του, θάνου, μοιάζοντας σαν να μην μπορεί να πιστέψει την απώλειά του. Φωτογραφίες από την πολιτική κηδεία του θάνου μικρούτσικου.

Στο πλευρό τους και ο στέργιος μικρούτσικος, γιος του ανδρέα, που πήγε να αποχαιρετήσει απο νωρίς τον θείο του.

Με τη φωνή του, με τη μουσική του άρχισε η πολιτική του κηδεία: Συντετριμμένος ο αδελφός του ανδρέας στο «τελευταίο αντίο» (pics) Φωτογραφίες από την πολιτική κηδεία του θάνου μικρούτσικου. Στο πλευρό τους και ο στέργιος μικρούτσικος, γιος του ανδρέα, που πήγε να αποχαιρετήσει απο νωρίς τον θείο του. Η κηδεία του σπουδαίου μουσουργού έγινε δημοσία δαπάνη στο α' νεκροταφείο. Σήμερα από τις 10.30 η σορός του θάνου μικρούτσικου τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα με πλήθος κόσμου να του λένε το τελευταίο αντίο η πολιτική κηδεία . 30 στο α΄ νεκροταφείο της αθήνας θα τελεστεί η πολιτική κηδεία του θάνου μικρούτσικου. Λύγισε ο αδερφός του ανδρέας μικρούτσικος. Πλήθος κόσμου έδωσε την δευτέρα 30/12, το παρών στο α' νεκροταφείο, στον αγαπημένο μουσικοσυνθέτη θάνο μικρούτσικο. Η σύζυγος του θάνου μικρούτσικου, μαρία παπαγιάννη μαζί με τα . Στα μεγάφωνα ακούστηκε το «για το φτωχό μπέρτολτ μπρεχτ». Προσωπικότητες του τραγουδιού, της πολιτικής, των τεχνών και όχι μόνο . Ανθρώπινο ράκος είναι ο ανδρέας μικρούτσικος στην κηδεία του αδερφού του, θάνου, μοιάζοντας σαν να μην μπορεί να πιστέψει την απώλειά του.

Κηδεία Μικρουτσικοσ - Î'νδρέας Μικρούτσικος: Σοβαρή αλλά σταθερή η κατάσταση της / Ανθρώπινο ράκος είναι ο ανδρέας μικρούτσικος στην κηδεία του αδερφού του, θάνου, μοιάζοντας σαν να μην μπορεί να πιστέψει την απώλειά του.. Φωτογραφίες από την πολιτική κηδεία του θάνου μικρούτσικου. Δεν μπορεί να πιστέψει ότι δε θα τον ξαναδεί. Με τη φωνή του, με τη μουσική του άρχισε η πολιτική του κηδεία: Πλήθος κόσμου έδωσε την δευτέρα 30/12, το παρών στο α' νεκροταφείο, στον αγαπημένο μουσικοσυνθέτη θάνο μικρούτσικο. Η κηδεία του σπουδαίου μουσουργού έγινε δημοσία δαπάνη στο α' νεκροταφείο.

Πλήθος κόσμου έδωσε την δευτέρα 30/12, το παρών στο α' νεκροταφείο, στον αγαπημένο μουσικοσυνθέτη θάνο μικρούτσικο μικρουτσικοσ. Δεν μπορεί να πιστέψει ότι δε θα τον ξαναδεί.